Over mij

Wat leuk dat je hier bent. Ik ben Yousra. Moeder van drie zonen: Janoa (13), Malik (9) en Zinho (7) en al 20 jaar de vrouw van Rodny. Op dit blog schrijf ik over mijn ervaring met angst en paniek. Ik heb 15 jaar lang last gehad deze stoornis en ben nu angstvrij. Wat mij heeft geholpen in mijn herstel deel ik graag met jou.

Ik werk als ervaringsdeskundige bij de specialismegroep Angst & Dwang bij Parnassia en op de afdeling Angststoornissen van PsyQ.

Daarnaast ben ik mede-eigenaar van Core Academy. Core Academy is gespecialiseerd in training en coaching tijdens en na de zwangerschap. Wij geven opleidingen en ontwikkelen trainingsprogramma’s (PowerMama Programma).

Ik word blij van CrossFit, hardlopen en lekker buiten zijn. Tijd doorbrengen met mijn zonen en herinneringen maken. Ik lees veel en ben dol op persoonlijke ontwikkeling. Ik hou van schrijven maar doe dit niet foutloos, dus je kan af een toe wat fouten tegenkomen. Het liefst ben ik op het strand. Ik hou van lekker en gezond eten. Ik start de dag graag met een gezellig muziekje en luister veel podcasts.